Atentie! Volumul real interior – 12 litri.
Absolut toate ceaunele afgane sunt mai mici decat volumul declarat. Acest lucru se datorează faptului ca capacitatea este indicata in unitati persane.
Ceaunul sub Presiune Afgan
Este un tip de oală cu capac închis ermetic, din aluminiu alimentar cu pereți groși. Deasupra Ceaunul este acoperit cu un capac pe care sunt 3 supape de presiune. 2 supape de lucru și 1 supapă de siguranță. În capacul propriu-zis există o canelură unde este așezată garnitura de etanșare din cauciuc. Pentru a vă asigura că capacul este strâns apăsat pe corp, vasele sunt echipate cu un balansoar.
Datorită capacului etanș, când se lucrează în volumul interior al Ceaunului afgan, se formează o presiune crescută, ceea ce duce la o creștere a punctului de fierbere al apei. Pereții groși împiedică scăderea presiunii și 3 supape de siguranță împiedică acumularea excesului de presiune, făcând acest vas de gătit sigur.
Alimentele dintr-o oală sub presiune se gătesc foarte repede datorită presiunii ridicate și își păstrează toate proprietățile utile. Într-un astfel de ceaun, puteți găti aproape orice – terci, friptură, supe, diverse tocănițe și multe altele. Datorită acestui design, chiar și cele mai dure tipuri de carne pot fi gătite perfect în max 1 oră. Presiunea de lucru în ceaun este de 1,5 atm. și o temperatură de 120 de grade.
Ceaunele Afgane originale sunt fabricate exclusiv din aluminiu alimentar. Grosimea peretelui de la 8 la 12 mm. în funcție de locație. Vindem o gamă de volume de la 15 la 80 de litri.
Cutia trebuie să conțină informații despre producător, și anume singura companie care produce Ceaunele sub Presiune originale – RASHKO BABA Ltd!
Avantaje:
- Poate fi folosit la foc deschis și pe aragaz;
- Economisirea timpului, de 2-3 ori mai rapid pregătește orice fel de mâncare;
- Se pregătește chiar și cea mai dură carne;
- Datorită faptului că alimentele nu au contact cu aerul, alimentele își păstrează culoarea și proprietățile, gustul;
- Sortiment mare și selecție de volume;
- Puteți găti orice fel de mâncare prăjită, supe, tocănițe, alimente fierte, prăjite;
- Durabilitate. Materialul nu se încrețește, nu se rupe și nu se îndoaie în timpul transportului.